Ouderraad

Ik kan, ik mag, ik durf!

Ouderraad

De Ouderraad is een heel belangrijk orgaan op onze school. Zonder ouders zou de school een stuk minder levendig zijn! De OR bestaat uit een groep ouders die vooral uitvoerende bezig zijn.

Wat doet de Ouderraad?

De ouderraad is een groep van enthousiaste ouders van Het Palet. Een aantal maal per jaar komt de OR bij elkaar en vergadert gezamenlijk. De OR houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten binnen en buiten de school. Denk hierbij aan de sporttoernooien, het sinterklaasfeest, het kerstdiner, het paasontbijt, de schoolfotograaf, luizencommissie, schoolreis en nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? Neem dan gerust contact op met de voorzitter of de directeur.
De OR is te bereiken via het volgende mailadres: or.hetpalet@floreer.nl

De vrijwillige ouderbijdrage

De OR beheert de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage. Deze wordt besteed aan de activiteiten en materialen. De vrijwillige ouderbijdrage bedraagt op dit moment €57,50 per kind. De kosten voor het schoolkamp van groep 8 zijn niet in de ouderbijdrage opgenomen. Hierover ontvangt u gedurende het schooljaar informatie over. Als school vragen we aan alle ouders een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze ouderbijdrage komt ten goede aan zaken waarvoor geen of heel summier gelden beschikbaar worden gesteld door de rijksoverheid, maar die sfeer- en kwaliteitsverhogend zijn voor de school.

favicon - daltonschool Het Palet

Foto Ouderraad